LOKALEN
Man kan välja att hyra hela lokalen (stora- och lilla salen) eller endast den lilla salen. Tillgång till toaletterna och köket ingår alltid i hyran.

LILLA SALEN är 8 meter lång och 5 meter bred.
STORA SALEN är 15 meter lång och 7,5 meter bred och har även en scen. Golvytan (utan scenen) är 11 meter lång. Scenen är 4 meter djup och synlig bredd är 3,5 meter.

Totalt får maximalt 250 personer vistas i lokalen. Vid sittande tillställningar är antalet begränsat till 80 personer.

Handikappramp vid entrén och handikapptoalett finns, men det finns trösklar mellan rummen som kan vara till besvär.

Pris per dygn (2020):
Lilla salen: 400:-
Hela lokalen: 900:-

VAD INGÅR I HYRAN
STORA SALEN. I stora salen ingår tillgång till ljudanläggning, scenbelysning, bord och stolar samt ved för uppvärmning.

LILLA SALEN. I lilla salen ingår bord och stolar samt uppvärmning som sköts per automatik med luftvärmepump.

TOALETTER. Här ingår toalettpapper, tvål och soppåsar.

KÖKET. Köket har kyl och frys, micro, spis, diskmaskin och kaffekokare. Det finns även porslin, glas, bestick, kokkärl och övriga köksatteraljer att tillgå. Till en viss del ingår även förbrukningsmateriell så som kaffefilter, diskmedel, soppåsar och torkpapper. För en komplett översikt eller om det är något specifikt som efterfrågas – kontakta bokningsansvarig på  073-0492116 (Anki Lindberg).

Inkluderat i hyran är en normal elförbrukning samt tillgång till städutrustning. Under vintersäsongen inkluderar hyran även snöskottning och sandning av parkeringen och ingång till lokalen.

VAD DU SOM HYRESGÄST FÖRPLIKTAR DIG TILL
Betalning av hyran sker i förskott. Vi accepterar kontanter eller betalning med Swish (Swishnr: 123 633 63 74).  Märk din betalning med namnet på hyrestagaren samt uthyrningsdatum.
Nyckel till lokalen lämnas ut av Anki Lindberg till den kontaktperson som står som hyrestagare för eventet. Lokalen hyrs ut på dygnsbasis med start uthyrningsdagen 12:00 – 12:00 dagen efter. Ta kontakt för att bestämma tidpunkt för överlämnandet av nyckeln på 073-0492116 (Anki Lindberg).

Vid tillbakalämnandet av nyckeln skall lokalen vara städad. Golven i allmänna utrymmen skall sopas (eventuellt skuras vid spill och dylikt). Golvet i köket skall skuras. Diskmaskinen skall vara tömd och annan disk skall vara åter i skåp och lådor. Bänkytor och spis skall torkas av. Kaffekokaren skall vara tom på vatten och rengjord. Alla soppåsar skall slängas i soptunnan och nya påsar skall vara utplacerade. Toaletterna skall vara städade. Bord och stolar skall återställas (om inte annat överenskommits).

Som hyresgäst är du ansvarig för att det som sker på lokalen ej strider mot svensk lagstiftning och att lokalen återlämnas i det skick som det var vid start av hyresperioden.